Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fortlanden ICT-Diensten
Average rating:  
 15 reviews
by Cas Schenkkan on Fortlanden ICT-Diensten
Fortlanden ICT-Diensten
Als echte digibeet is het heerlijk om een computer te hebben, die doet wat jij wil. Vanaf beginjaren 90 met Microsoft voor mijn werk geworsteld en vanaf mijn pensioen eind 2008 gelukkig met Apple. Iedereen hielp goedbedoeld mee, maar het werd niet zoals ik wilde. Vanaf 2014 bij Fortlanden ICT en tot volle tevredenheid. Januari 2021 nieuwe iMac bij Ron Planken aangeschaft en hij heeft alles zo op de rails gezet, dat ik er mee kan werken, mede door hulp op afstand via Teamviewer. Never change a winning team. Cas Schenkkan.


by Lex Brukman on Fortlanden ICT-Diensten
Fijn!

Of het nu gaat om software, hardware, netwerkproblemen of beveiliging. Ron staat altijd voor mij klaar en ben blij met zijn snelle en deskundige hulp.

by P Stein on Fortlanden ICT-Diensten
Super turbo

Een tijd geleden een tip gekregen via een kennis voor hulp voor mijn computer. Ik had toen wat slechte ervaringen met ondersteuning voor mijn computer, de persoon in kwestie had weinig tijd, en zo kwam er weer een week bij met het wachten. Maar met Ron is dat heel andere koek. Hij komt meteen en geeft ook het juiste advies wat je nodig hebt . Ik ben bezig met fotografie, en daar heb je best wel een zware computer voor nodig, geen probleem bij Ron. Ik heb nu een top computer en geen problemen meer. Ga zo door Ron.

by Peter Korver on Fortlanden ICT-Diensten
Persoonlijke ondersteuning

Een heel rustig idee dat er iemand klaarstaat om direct hulp te verlenen als er problemen zijn met de pc. Ron woont in dezelfde wijk en kan ook op afstand bekijken wat er aan de hand is en meteen helpen. Hij is snel bereikbaar en neemt de tijd voor je. Hij heeft mijn pc, laptop en IPhone op elkaar afgestemd, waardoor ik efficiënter kan werken. Geweldig deze persoonlijke ondersteuning. Dat was heel anders in de tijd dat ik naar een pc-shop moest met mijn problemen...

by Albert Klompé on Fortlanden ICT-Diensten

Ik ken Ron als een super klantgerichte en betrouwbare vakman. Hij reageert snel en komt altijd met goede oplossingen. In deze tijd met veel nieuwe updates en software, die in hoog tempo komen en gaan, is hij een uitstekende gids en onmisbaar met adequaat advies. Albert Klompé

by Ernest van Marle on Fortlanden ICT-Diensten
Computer depanneur.

Ron werd destijds bij mij geïntroduceerd als zijnde een computer depanneur. Nou dat is ie! Maar op ICT gebied is hij veel meer. In de loop der tijd is hij mijn steun en toeverlaat geworden op alles wat met ICT te maken heeft. Hij doet dat altijd met veel vriendelijkheid en deskundigheid, bovendien is hij 24/7 te bereiken (ook in weekends) en hanteert daarbij uiterst coulante tarieven. Kortom een aanrader!

by Huug de Bruijne on Fortlanden ICT-Diensten
Top

Fortlanden (Ron) is altijd goed bereikbaar. Na inmiddels ruime ervaring met zijn oplossingen voor problemen met hard- en software, kan ik zijn werk kwalificeren als snel, vakkundig, plezierig en bovenal betrouwbaar. Verdient zonder meer 5 sterren.

by Annabeth van Ogtrop on Fortlanden ICT-Diensten

Via een vriendin getipt op een ICT-man Ron, wat een gouden tip. Altijd snel te bereiken en geen enkel probleem is hem vreemd. Het geeft heel veel rust voor de wat oudere dg beet!!!

by Roel Beishuizen on Fortlanden ICT-Diensten

Fortlanden ict-diensten is meer dan vijf sterren waard. Ron is technisch inventief, hij heeft inzicht in het brein van een computer, bouwt uitstekende computers en weet oplossingen voor problemen. Daarbij is hij een sympathieke rustige man, die waar maakt wat hij belooft en berekent zeer gunstige prijzen.
Kortom op alle fronten aan te bevelen.

by Nadine Streefkerk on Fortlanden ICT-Diensten
toppertje deze meneer!!!

Paniek op zaterdagavond! Internet weg! Meneer belt en helpt gewoon. Helemaal top!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»